L'Eliana realitzarà un registre de famílies que s'oferisquen a acollir refugiats

L’alcalde afirma que el municipi “té un caràcter obert, solidari i integrador, especialment amb aquelles persones que es veuen obligades a fugir de l'horror de les guerres"
4 setembre 2015 01:00h
RedactaVeu / EP / L’Eliana

“L'Eliana té un caràcter obert, solidari i integrador, especialment amb aquelles persones que es veuen obligades a fugir de l'horror de les guerres”, ha assenyalat l'alcalde de la localitat en un comunicat. Així mateix, ha afegit que “fa anys l'Eliana ja va obrir les portes de les seues cases amb motiu de la guerra de Bòsnia i, en aquesta ocasió, tornarem a estar a l'altura”.

L'Ajuntament ha posat a la disposició de la ciutadania el correu electrònic alcaldia@leliana.es per a sol·licitar la col·laboració de la ciutadania. A través d'aqueix canal, es gestionarà la cooperació amb les famílies que desitgen col·laborar i s'informarà de la reunió que tindrà lloc la setmana pròxima amb els interessats per a informar dels diversos procediments.

El consistori ha sol·licitat als veïns i veïnes que expliquen “amb disponibilitat i voluntat de cooperació” la seua participació en aquesta iniciativa d'ajuda humanitària.
 

 
 

 

next