Diari La Veu del País Valencià
Mónica Oltra: ‘Si la bandera d’Espanya no penja en algun edifici és perquè estan rentant-la’
ACN / València

Al respecte ha afegit: “He estat ocupada en una senya d’identitat molt important del nostre poble, que és ser un poble acollidor i solidari. Són dues senyes diferents, a mi m’ha semblat important prioritzar la segona, el senyor Moragues va recorrent edificis a veure on penja la bandera”.

La vicepresidenta també ha explicat que en conèixer el requeriment va preguntar a la conselleria de Transparència el per què no penjava la bandera espanyola i li varen contestar que l’estaven rentant.

Així mateix, Oltra ha celebrat que el seu govern haja recuperat la bandera europea en algunes seus, que “durant l’època de Camps se censurava”. La vicepresidenta ha continuat amb la ironia i ha afegit “ara ens trobem amb un altre problema, que les europees estan molt netes i la valenciana i l’espanyola no”.

“També les traurem però per endreçar-les -ha continuat- que ningú s’esvalote i que ningú ens diga que tenim brutes unes i altres no. Això és una caricatura però tothom entén el que vull dir: si el delegat del govern d’Espanya no té altra feina, ho lamente molt, però crec que el govern d’Espanya és suficientment important com per estar ocupat i preocupat per les coses importants”, ha considerat Mónica Oltra.

Comparteix

Icona de pantalla completa