L'Ajuntament de València treballa en projectes per reconèixer la figura d'Estellés

El consistori prepara una ruta 'estellesiana' per la ciutat, la difusió del seus versos en espais urbans i recitals de la seua obra, entre altres
4 setembre 2015 01:00h

ACN / València.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat aquest divendres que el consistori prepara projectes de reconeixement i difusió de la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a la ciutat. Coincidint amb l'aniversari del seu naixement, hui faria 91 anys, Tello ha anunciat que les diferents regidories treballen en el disseny d'una ruta 'estellesiana' per la ciutat, en la difusió dels seus versos en diferents espais urbans o en la realització de recitals de la seua obra en edificis municipals, entre d'altres.

Segons ha explicat la regidora a través d'una nota de premsa l'objectiu "és donar-li a qui està considerat com el principal representant de la poesia valenciana contemporània, el reconeixement que mereix des de la ciutat on va viure i a la qual tant va estimar també a través dels seus versos".
 

Llibres d'Estellés a la llibreria 3i4 del centre Octubre de València en la Diada de Sant Jordi. Imatge del 2013. En primer terme llibres del poeta amb la llibreria de fons.
 
next