Diari La Veu del País Valencià
Compromís de l’Alcúdia de Crespins condemna l’atac feixista a un militant
RedactaVeu / l’Alcúdia de Crespins

‘Uns saltvatges han atacat la casa del nostre company Toni. No podem permetre que l’odi s’impose #TotsSomToni”. Aquesta és el text de la piulada realitzada en les xarxes socials pel grup municipal de Compromís l’Alcúdia de Crespins en la qual responsabilitza el PP d’aquest lamentable fet registrat durant la passada nit.

Segons la formació municipal nacionalista, “els responsables d’haver generat aquest atac també són responsables”. En aquest sentit, exigeix que “el Partit Popular que ha generat aquest conflicte amb símbols i banderes” rectifique “i condemne l’atac fet per intolerants” i en el qual “per sort, ni ell ni la seua família han resultat ferits”. Cal indicart que aquest mateix diumenge el grup municipal popular de l’Alcúdia va condemnar l’atac. “Ens alegrem d’aquest fet”, han indicat des de la formació nacionalista en un comunicat de premsa.

La petició al grup municipal del PP es va realitzar després que aquesta passada matinada el balcó i la façana “del nostre company T.B. haja sigut atacada perquè a un grup de feixistes no li agradava la bandera que havia penjat”. Malgrat els danys materials, tant ell com la seua família han sortit il·lesos “el llançament de pedres i botelles que podrien haver ferit o causat danys encara més greus al nostre company, la seua dona o les seues netes que els acompanyaven”, apunta la nota.

La coalició ha agraït “les mostres de solidaritat que ens han arribat des del PSPV i el PP després de l’atac patit en sa casa pel nostre company Toni i la seua família”.

Ruptura de relacions institucionals amb el grup municipal ‘popular’

No obstant això, ha anunciat que “si el PP no manifesta de forma pública per aquesta i tota altra forma de violència i el seu reconeixement del dret de llibertat d’expressió pel que fa a símbols, religió i senyes d’identitat –anuncia la coalició municipal Compromís- trencarem tota relació institucional amb ells”.

En aquest sentit, Compromís per l’Alcúdia de Crespins esgrimeix: “Si un partit no està capacitat per comprendre que hi ha moltes formes de pensament i de viure la nostra identitat d’alcudians i valencians, no és un partit democràtic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa