Diari La Veu del País Valencià
El col·lectiu Alumni UV crea el seu Club Gastronòmic
RedactaVeu / València

Alumni UV ha convocat els seus membres a una reunió informativa que tindrà lloc a les instal·lacions de Valencia Club Cocina (Plaça Sant Felip de Neri, 6-B) el pròxim 23 de setembre, a les 19:30 hores. A partir d’aquesta primera trobada, es conformarà el Club Gastronòmic Alumni UV.

Guiats pels experts cuiners de Valencia Club Cocina, reconeguts xefs i professionals de la gastronomia, els membres del nou Club gaudiran d’avantatges com ara la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café i consultoria culinària, visites guiades als mercats municipals, intercanvi de receptes i degustacions col·lectives.

Per a formar part del Club, les persones interessades hauran de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o [email protected]).

Visites a la ciutat i el territori

Alumni UV, en col·laboració amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, ha organitzat, a més, quatre activitats per al setembre. Dins del cicle ‘València, per dins i per fora’, el dia 12, el col·lectiu de la Universitat de València s’acostarà al món de Caravaggio a través de l’obra de Francesc Ribalta i Josep Ribera exposada als museus del Col·legi Corpus Christi i de Belles Arts. El dia 19, l’eixida prevista porta per títol ‘Patrimoni amagat. Racons de València a descobrir’, on els participants coneixeran racons oblidats, alguns d’ells restaurats, amb estils, formes i volums que, amb el dia a dia, passen desapercebuts a la mirada del vianant. No són llocs fàcilment visibles, però amb aquesta iniciativa, Alumni UV i Fil-per-Randa volen rescatar-los del seu oblit.

D’altra banda, estan programades, amb subvenció del col·lectiu Alumni UV per als seus socis, dues excursions el dia 27 de setembre a la zona d’Alcalà del Xúquer. Un grup farà la ‘Ruta dels Pobles’ i coneixerà l’arquitectura popular de la comarca, mentre un segon grup recorrerà La Manchuela, dins del programa ‘Geografia de l’Aigua’, fent una ruta verda de baixa dificultat a través del sender del Batán fins a Alcalà.

Comparteix

Icona de pantalla completa