Diari La Veu del País Valencià
Puig diu que comptaran amb extreballadors de RTVV, però també amb ‘noves persones’
Europa Press / València

Puig s’ha expressat en aquests termes en el desdejuni informatiu de ‘Fórum Europa. Tribuna del Mediterrani’, en ser preguntat pels assistents per la reobertura de RTVV. El cap del Consell ha expressat la “màxima sensibilitat” del Consell amb els extreballadors i ha afegit: “No es pot enganyar ningú i nosaltres no ho vam fer”.

El ‘president’ ha advocat per engegar “una ràdio televisió pública en valencià, de qualitat, plural i que res tinga a veure amb el passat”. Puig considera que ha de ser “un model acordat” i “una televisió del segle XXI”. “No podem fer una televisió com la Televisión Española, Canal Sur o TV3”, ha dit.

No obstant açò, ha destacat que no solament fa falta RTVV, sinó que “necessitem tenir un ecosistema mediàtic valencià potent”, format per “més mitjans i més forts, públics i privats”, ha ressaltat el cap del Consell.

Segons Ximo Puig, “la gestió del PP ha portat a tenir 1.200 milions d’euros de deute”. També ha criticat que hi haja “un milió d’euros perduts al mes en drets televisius” que “es llancen a les escombraries”, i també s’ha referit al lloguer de 30.000 euros al mes de la seu d’Alacant, que és “un solar privat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa