Diari La Veu del País Valencià
Joan Ribó aposta perquè el Jardí del Túria arribe fins al mar

Europa Press / València

Així ho ha indicat Ribó després de la inauguració del Circuit 5K, on ha recordat que aquest desig és “una vella aspiració” que ja abans de ser alcalde li va plantejar a l’Autoritat Portuària. “Quan torne a tenir una altra reunió amb el seu president, Aurelio Martínez, serà el primer punt que li tornaré a plantejar”, ha sostingut.

Ribó ha recordat que en els convenis amb el barri de Natzaret es parlava d’una platja “que no s’ha fet” i de la prolongació del Jardí del Turia fins al mar. “És una vergonya que, en aquests moments, el riu acabe com una claveguera davall una rotonda ja aquest parc urbà es mereix que arribe fins al mar, amb un esforç de bona voluntat per part de l’Autoritat Portuària”, ha assenyalat.

L’alcalde s’ha mostrat segur que es podrà aconseguir i ha manifestat que treballarà “en aquesta direcció”. Ribó ha recordat que sempre ha mantingut el criteri que “la millor avinguda per a arribar al mar ha de ser un jardí on hi haja persones amb bici, passejant, perquè siga un riu que arribe a la mar, i açò ho hem de treballar, encara que ací entren les autoritats estatals amb el tema portuari, que és complex, però nosaltres anirem clarament en aquesta direcció”.

Ribó ha assenyalat que aquesta petició ja la va fer Compromís “quan estàvem en l’oposició, i quan es va fer la delimitació d’usos portuaris presentàrem al·legacions a aquests usos que en aquests moments estan en l’Audiència Nacional”. “Sé que és un objectiu que no s’aconsegueix en dos dies, però l’aconseguirem”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa