Diari La Veu del País Valencià
La Universitat de València inaugura divendres el curs 2015/2016 amb un acte al Paranimf
RedactaVeu / València

La Universitat de València inaugura divendres el curs 2015/2016 amb un acte que se celebrarà a partir de les 12 hores al Paranimf de l’edifici històric de La Nau. El rector Esteban Morcillo obrirà solemnement el curs, les classes del qual començaran dilluns 14 de setembre. La lliçó magistral estarà a càrrec del professor Enrique Bigné. L’acte serà retransmès en directe per MediaUni.

La sessió començarà amb la lectura de la Memòria de la Universitat del Curs 2014-2015 per part de la secretària general, María José Añón. A continuació, Enrique Bigné, catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats, parlarà sobre ‘Fronteres de la investigació en Màrqueting. Cap a la unió disciplinària’. Les paraules del representant de la Generalitat i del rector tancaran la sessió.

Enrique Bigné pertany a la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Prèviament va ser catedràtic en la Universitat Jaume I de Castelló. Llicenciat en Economia i en Dret, doctor en Economia amb premi extraordinari de doctorat, ha estat investigador invitat en la University of Maryland i en la University of California at Berkeley. Les seues investigacions se centren principalment en el màrqueting de serveis, publicitat massiva i en línia, així com en responsabilitat social corporativa.

Bigné ha estat director de màster i del programa de doctorat interuniversitari en màrqueting, així com director de departament en la Universitat Jaume I i en la Universitat de València, on va ser degà de la seua Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i vicerector.

Autor de 10 llibres, 50 capítols de llibre i 120 articles en revistes nacionals i internacionals, és editor de la Revista Europea de Dirección y Economía de la Empresa, editor associat de Pasos i de Journal of Modeling Management i membre del consell editorial o revisor d’una desena de revistes acadèmiques. Actualment dirigeix el International Master in Business Administration, integrat en una xarxa de sis universitats de Malàisia, Rússia, Anglaterra, França, Alemanya i Estats Units, acreditat en qualitat per ANECA.

Comparteix

Icona de pantalla completa