Diari La Veu del País Valencià
Arriba un joc per a mòbils per aconseguir la independència de Catalunya
Directe.cat / Barcelona

El joc, que és totalment gratuït, consta de tres pantalles cada una més esbojarrada. La primera es tracta d’un vol pel cel ajudant a SuperCat a evitar tota mena de “coses espanyoles” com un gaspatxo, un xotis, un toro o un tricorni i, per contra, captar una botifarra, unes sardanes o uns castellers.

El segon repte, potser el més polèmic, tracta de convertir banderes espanyoles en “senyeres” a plantofades, com en un dels capítols de SuperCat, que converteix unionistes en independentistes a cops de guant. A més, apareixen banderes espanyoles preconstitucionals que necessiten una doble plantofada per convertir-les. El joc es complica quan apareixen banderes gallegues, basques i occitanes que no poden tocar-se. Si es fa, es perden vots.

Per acabar, l’últim joc es tracta d’impedir que els partits del sector del “no” toquin el sòl català. En SuperCat, amb la seva capa protectora, evita que CSQEP, PP, Ciutadans, PSC i UDC arribin arran de terra però, en canvi, ha de deixar passar els partits i entitats sobiranistes com JPS, CUP, ANC, AMI i Òmnium.

El joc, molt divertit, està disponible per a Android i en dues setmanes també per a iPhone. Al final del joc s’obté una puntuació amb els vots totals aconseguits que es pot compartir en Facebook i Twitter.

“SUPERCAT El guardià del Procés”

‘SUPERCAT El guardià del Procés’ és un heroi independentista còmic que des de fa un parell de mesos publica un capítol setmanal en clau d’humor analitzant l’actualitat política catalana. Com ell mateix diu en les seves intervencions: “Riure de nosaltres mateixos és propi d’una societat moderna ‘. SUPERCAT ha arribat a ser portada d’El Mundo i entrevistat en directe en La Sexta. També ha aparegut a El Intermedio i a la Cadena Ser, Antena3 i 13TV. També se n’han fet ressò naciodigital.cat, ara.cat i directe.cat. A la seva pàgina web es troben tots els seus capítols i altra informació sobre l’esperpèntic personatge www.elsupercat.cat.

Comparteix

Icona de pantalla completa