Diari La Veu del País Valencià
Un muntatge recuperat de La Bohème de Puccini engega la Pretemporada de les Arts
RedactaVeu / València

El Palau de les Arts alberga des d’aquesta setmana els primers assajos de La Bohème de Puccini, el primer dels cinc espectacles amb els quals el teatre vol celebrar els seus deu anys d’història.

El director d’orquestra de Jaén, Manuel Coves debuta a les Arts amb aquesta partitura que l’any passat va dirigir en el Festival de Sant Lorenzo de l’Escorial. El centre d’arts recupera el muntatge de La Bohème que va estrenar Davide Livermore, hui intendent-director artístic, a València, en desembre de 2012, amb Riccardo Chailly al podi i editada en DVD. Aquesta producció ha sigut requerida posteriorment per Madrid, Sant Sebastià i Roma (en dues ocasions) per als seus festivals d’estiu.

Així mateix, i com s’avançà des del coliseu quan es presentà la temporada 2015/2016 que tot just s’albira, les Arts apostarà per repartiments de joves destacats, i reunirà els artistes que més han sobreeixit i que s’han format en el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo juntament amb cantants de la nova promoció.

Les Arts inicia amb l’òpera La Bohème la Pretemporada, formada per cinc espectacles, amb la qual es commemora el desè aniversari de la inauguració del teatre. Aquesta Pretemporada inclou també la sarsuela Katiuska de Solozábal, la cantata Davidde Penitent de Mozart, un recital de Fabio Biondi i un concert amb la Simfonia fantàstica i Lélio de Berlioz, dirigit per Roberto Abbado.

De la mateixa manera, com es va anunciar, les tarifes per als muntatges d’òpera i sarsuela a la Sala Principal oscil·len entre 7 i 50 euros, amb tarifes intermèdies de 15, 20, 28 i 40 euros. Per la seua banda, les entrades per als concerts a l’Auditori varien de 10 a 20 euros, mentre que les activitats programades al Teatre Martín i Soler tenen un preu únic de 15 euros.

A més, les Arts ha establit tres tipus d’abonaments, que combinen les propostes de la Pretemporada amb descomptes del 15 al 50%, sobre l’import de les localitats.

La Bohème, de Puccini, s’estrenarà el pròxim 2 d’octubre, amb més funcions els dies 4, 7, 10 i 12 d’aquest mes. L’enclavament musical recorda els nous horaris d’inici dels espectacles: les 20:00h de dilluns a divendres, les 19.00 h els dissabtes i les 18.00 h els diumenges i festius.

Comparteix

Icona de pantalla completa