Diari La Veu del País Valencià
El PP presenta una proposició a les Corts ‘en defensa de la unitat d’Espanya’

ACN / Castelló de la Plana

La presidenta del PP valencià i portaveu a les Corts Valencianes, Isabel Bonig, ha anunciat aquest divendres que ha presentat una Proposició No de Llei sobre la defensa de l’estat de dret i cohesió d’Espanya.

Bonig ha realitzat aquest anunci en el marc d’un esmorzar informatiu a Castelló al costat del president del PP a la demarcació, Javier Moliner. “Aquesta PNL es convertirà en moció en tots els Ajuntaments en defensa de la unitat nacional, de la sobirania nacional, de l’estat de les autonomies, i la Constitució Espanyola, que és el marc jurídic que ens ha donat als espanyols el major període de progrés i creixement econòmic, social i cultural”, ha dit.

Bonig ha instat a respectar els drets i llibertats fonamentals de tots els ciutadans,” i a que aquests es desenvolupen garantint la convivència i la concòrdia entre tots els espanyols”.

En la seua opinió “és fonamental que reivindiquem la tasca de les institucions davant aquest corrent en el mapa polític de destrucció de tot, de tot el sistema iniciat en la Constitució del 78 i per tot el que s’ha aconseguit pel PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa