Diari La Veu del País Valencià
València festejarà diumenge el dia de la Pilota Valenciana a la Plaça de l’Ajuntament
RedactaVeu / València

Aquesta edició oferirà un programa ‘molt complet’ on estaran presents les escoles, les falles, els clubs, els jugadors, els entrenadors i la selecció, a més d’una representació de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament de València.

La jornada de diumenge començarà a partir de les 9.30 hores amb els tallers per als més xicotets, animacions, activitats lúdiques i inflables. Posteriorment, es lliuraran els trofeus als millors equips en els ‘Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana’ d’aquesta temporada a la qual assistiran vora 36 escoles i es premiarà els millors entrenadors d’aquesta temporada passada.

Una vegada finalitzat aquest acte, s’atorgaran els premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana a les entitats, jugadors i estaments més destacats. A més, durant tot el matí s’executaran exhibicions de ‘raspall’ per part dels jugadors infantils de la Junta Central Fallera i dels esportistes de FESA.

La jornada finalitzarà amb una gran partida a llargues a la plaça de l’Ajuntament de València, que servirà als membres de la selecció valenciana de preparació per al ‘IX Campionat d’Europa de Pilota a mà 2015 a Maubege’ (França), que es disputarà del 16 al 20 de Setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa