Diari La Veu del País Valencià
El PP menteix i diu que el 9 d’Octubre ha discorregut sempre ‘amb tota normalitat’. Vídeo

RedactaVeu / València

El cinisme i la mentida dels representants del PP en l’Ajuntament de València ha arribat hui a un límit inadmissible. El regidor Félix Crespo ha afirmat, amb referència a la seguretat del 9 d’Octubre, que durant els últims anys la processó cívica “ha transcorregut amb tota normalitat”

Crespo oblida els insults a Guillem Agulló i als regidors i diputats de Compromís patits en la diada de 2015, amb l’exhibició de banderes i símbols nazis per part de grups ultres i que La Veu va denunciar fins i tot en la Fiscalia.

Així, el grup popular preguntarà al ple quin serà el reforç de l’operatiu de seguretat en la Processó Cívica del 9 d’Octubre anunciat per la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez.

L’edil del PP Félix Crespo ha lamentat sobre aquest tema que des del tripartit “només se cerque la divisió amb l’adulteració de les tradicions i senyals d’identitat” que, segons ha afirmat, “haurien de respectar-se en la seua integritat, perquè a més de ser el símbol del nostre poble, són un dels pilars sobre els quals s’assenta la unió entre els valencians”, ha dit.

Crespo ha puntualitzat que en els últims anys la Processó Cívica ha discorregut “amb absoluta normalitat” durant el seu recorregut, per la qual cosa preguntarà al tripartit si es coneix ja el recorregut i si s’ha previst que es reunisca la Junta de Seguretat per a coordinar els efectius de la Policia Local amb els de del Cos Nacional de Policia.

A més, Félix Crespo ha informat que qüestionara al tripartit sobre la intenció de canviar la uniformitat de la Policia Local. “No ens han informat sobre aquesta decisió i tot el que sabem és per la premsa. Gómez ha d’informar sobre el cost del canvi d’uniformes, ha de justificar la seua necessitat i volem saber si s’ha parlat amb el Consell perquè el canvi es faça de manera consensuada amb la resta de municipis i sobre la base del decret d’uniformitat vigent”, ha explicat.

Vídeo de la processó cívica de 2014 amb insults a Guillem Agulló, a regidors de Comrpromís i exhibició de simbologia nazi:

El Nou d’Octubre, la Diada Segrestada

Comparteix

Icona de pantalla completa