Diari La Veu del País Valencià
Comença el repartiment d’entrades per a la Jornada de Portes Obertes de diumenge a les Arts
RedactaVeu / València

El Palau de les Arts de València iniciarà aquest dijous el repartiment de localitats per als espectacles de la Jornada de Portes Obertes, que se celebra aquest diumenge, 20 de setembre.

Per a aquest dia de celebració, els artistes del Centre Plácido Domingo oferiran al Teatre Martín i Soler dues funcions, a les 12 i a les 18 hores, d’un espectacle gratuït amb fragments de títols de la nova temporada del Palau.

Les localitats podran arreplegar-se a partir de les 10 hores d’aquest dijous a través de la pàgina web de les Arts, on s’ha habilitat un apartat perquè els interessats les puguen descarregar. Mitjançant aquest sistema, es distribuirà el 70% de l’aforament, han informat des del coliseu, mentre que la resta es repartirà presencialment en taquilla aquest divendres a partir de les 10 hores, amb un màxim de dues butaques per usuari.

L’espectacle està dirigit per Allex Aguilera, qui ha inclòs fragments de títols que integren la temporada 2015-2016, com Macbeth, La Bohème, Aida, Samson et Dalila, Katiuska, Cafè Kafka o Somni d’una nit d’estiu, entre altres.

En el muntatge actuaran acompanyades al piano per Aida Bousselma les sopranos Federica Alfano, Mariam Battistelli, Karen Gardeazabal, Tatiana Irrizarry i Miriam Zubieta. les mezzosopranos Nozomi Kato i Iuliia Safonova i el tenor Emmanuel Faraldo, els quals faran un repàs per les principals propostes del desè curs líric de les Arts.

Visita lliure a totes les sales

Mentrestant, la Jornada de Portes Obertes serà aquest mateix diumenge, des de les 11 fins a les 19 hores, temps durant el qual el teatre romandrà obert ininterrompudament perquè els ciutadans puguen conèixer els seus espais més emblemàtics, com la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres que serveixen d’accés a l’Auditori, o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Tanmateix, el Teatre Martín i Soler tan sols es podrà visitar de 13 a 17 hores, per a no interferir en el desenvolupament dels espectacles lírics.

Així mateix, les taquilles del teatre romandran obertes aquesta jornada amb motiu de la venda general d’entrades i abonaments per a la pretemporada, que inclou en la seua programació l’òpera La Bohème, la sarsuela Katiuska, la cantata de Mozart Davidde Penitent, un recital de Fabio Biondi i un concert amb obres de Berlioz dirigit per Roberto Abbado.

En les taquilles, els visitants podran rebre, a més, informació sobre l’oferta d’abonaments de la temporada 2015-2016, ja que la campanya de nous abonaments finalitza diumenge que ve, 27 de setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa