Diari La Veu del País Valencià
Bassot celebra la VI Nit Estellés divendres a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Aquest divendres dia 18 de setembre a la seu de l’Associació Cultural Bassot i després de la ja tradicional ruta poètica ruta estellesiana a càrrec de Vicent Anyó i Isabel Anyó que començarà enguany a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc la VI Nit Estelles.

El recital, sopar i actuacions de Borja Penalba i Francesc Anyó començarà a les 21:30h al carrer Pablo Iglesias n 49, on es troba la seu de l’entitat. Les places del sopar són limitades i cal reservar al correu [email protected].

D’altra banda, l’entitat cultural ha fet una crida a la ciutadania per tal d’associar-se “i així poder seguir amb les activitats que han convertit la nostra associació en un referent de lluita i resistència al País Valencià”.

En aquest sentit, Bassot recorda que “sempre hem estat solidaris com no podia ser d’una altra manera, també amb les organitzacions afins, deixat el local, fent sopars, actuacions i tot allò que estiguera en les nostres mans” i anuncia que “ara som nosaltres qui necessitem ajuda, com podeu imaginar la crisi ens ha fet perdre molts socis i la nostra situació és insostenible”.

“Fa temps que els ingressos van minvant i cada vegada és més difícil mantenir el local per poder fer activitats”, assegura l’associació. I afig: “és per això i perquè sabem que el vostre compromís són els mateixos principis que ens ha mantingut fins ara que us demanem que us feu socis – per 9€ al mes-”.

Comparteix

Icona de pantalla completa