Carcaixent celebra la Festa Estellés amb visita guiada a la València del poeta

L'activitat se celebrarà el diumenge 20 de setembre. Els participants visitaran els llocs de la ciutat que tenen relació amb la vida i obra del poeta de Burjassot.
18 setembre 2015 01:00h

RedactaVeu / Carcaixent.
 
L’associació cultural 'Carcaixent m’agrada' comença el curs d’activitats amb la ja tradicional festa Estellés, que recorre els pobles valencians en memòria del poeta de Burjassot.
 
L’associació havia organitzat altres anys recitals o sopars populars en honor al poeta, però enguany ha volgut oferir una activitat diferent: una visita guiada a la València d'Estellés. Així, de la mà d'Emili Gascó, els participants visitaran els llocs de la ciutat que tenen relació amb la vida i obra del poeta.
 
La passejada combinarà explicacions al voltant de la vida i l’obra del poeta amb comentaris sobre la història de la ciutat de València. A més, els assistents escoltaran i recitaran els millors versos que va dedicar a la seua ciutat. En suma, “un matí de diumenge per a gaudir de la ciutat i la poesia”.
 
 
L'activitat tindrà lloc el diumenge 20 de setembre i començarà a les 9.30 a l'estació del Nord de València.
 
Les persones interessades hauran d’estar a l’estació de Carcaixent a les 8.45h per agafar el tren que ix de Carcaixent a les 8.54.La visita acabarà sobre les 13.00 h a València.


 
 
next