Recta final del MIM de Sueca amb l'impactant Funambus

Propostes en espais públics per a tot tipus d'espectadors
18 setembre 2015 01:00h
RedactaVeu / Sueca
 
L'impactant Funambus, de la companyia francesa Underclouds, recalarà demà dissabte a les 00.45 en la plaça Jaume I, i per primera vegada a l'lEstat espanyol, com un monstre d'acer que respira, que balla, que gira sobre ell mateix i en el qual es creuen les destinacions de dos personatges que transiten per l'abisme com a metàfora del curs de la vida.
 
L'energia, talent i frescor de la pedrera més jove de ballarins de l'escena actual arribarà al MIM amb la valenciana Jove Companyia Gerard Collins i el seu espectacle de dansa contemporània Welcome to Check point, que oferirà dues peces coreogràfiques per a submergir-nos en el laberint de l'adrenalina que viuen els adolescents. Podrem veure-les en l'escenari de la plaça de l'Ajuntament a les 19:00h, 20:30h i 21:30h.
 
L'inclassificable artista xilè Murmuyo aterrarà de nou en els carrers de Sueca, aquesta vegada sense el seu company Metrayeta, per a acudir a una Cita a cegues on el públic es veurà atrapat en l'acció actoral. Alt voltatge de provocació i transgressió entre les rutines del circ clàssic i la improvisació que prendrà l'escenari de la plaça de l'Ajuntament a les 19:30h i 21:00h.
 


 
I els valencians Baraka Circ faran vibrar els carrers de la capital de la Ribera Baixa amb la seua percussió de frenètics ritmes en Batuclown. Una batucada còmica amb malabars, acrobàcies sobre xanques i equilibris realitzats per una divertida tropa circense de dotze clowns que oferirà un recorregut itinerant a les 20.00h des de la plaça de l'Ajuntament i una altra a les 00.30 des del Mercat central.
 
La jornada de dissabte s'iniciarà a les 11.00 del matí en el Polesportiu Cobert amb el Taller MiM (Musica i Moviment) impartit per Mireia Banyoles. Per primera vegada, el MIM dedica un taller als més xicotets de la casa, xiquets de 3 a 6 anys, que podran viure la seua primera experiència artística. Un taller per a compartir amb xiquets i adults, per a gaudir i expressar vivències, sensacions i emocions a través de la música, la dansa i el joc.
 
Al costat de les novetats de la programació per a demà dissabte, el públic també podrà gaudir de les últimes funcions del Circ Teatre Modern i el seu Exúvia (Casal Jove 20:00h); de Teatro Necesario amb Nuova barberia Carloni (Centre Municipal Bernat i Baldoví 20:00h-23:00h) i dels australians CIRCA i la seua espectacular S (Poliesportiu Cobert: 23:00h). Per la seua banda, l'exposició Titella d’aigua de Jaume Policarpo – Bambalina Teatre romandrà oberta al públic de18:30h a 22:00h en la Sala d’Exposicions Els Porxets.
 
next