Diari La Veu del País Valencià
Les Bandes de Bocairent, Requena i Madrigueras participen en el Certamen de Cullera
RedactaVeu / Cullera

L’Associació Unió Musical de Bocairent, dirigida per José Vicente Moltó García, serà l’encarregada d’iniciar la LXVI edició del Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera que se celebrarà diumenge que ve, 7 d’abril, a partir de les 11 del matí, a l’Auditori Municipal dels Jardins del Mercat.

A més de l’obra obligada del certamen, Sicania, de Rafael Talens, els músics de Bocairent interpretaran com a obra lliure Marea negra, d’Antón Alcalde, i el pasdoble Tercio de Quites, també de l’autor de Cullera, Rafael Talens.

A continuació serà el torn de la Societat Musical Santa Cecilia de Requena que dirigeix Sergio Navarro Bonaviña. Els músics requenencs interpretaran la Simfonia en si bemol de Paul Hindemith i el pasdoble, Traner de Talens Pelló.

Ja a la vesprada, a partir de les 17 hores, intervindrà La Associación Músico Cultural de Madrigueras. En el faristol, sota la batuta de Francisco Javier Artés Beltrán, El misteri de foc de Ferrer Ferran i el pasdoble, A Yolanda Sánchez, de Rafael Talens.

En aquesta ocasió el jurat estarà presidit per Pablo Sánchez Torrella al costat dels vocals Enrique Garcia Asensio i Francisco Moral Ferri.

Mentre ells deliberen, actuaran fora de concurs les dues bandes de Cullera, l’Ateneu i Santa Cecília.

Veure programa.

Font: FSMCV

Comparteix

Icona de pantalla completa