Diari La Veu del País Valencià
Els veïns del barri de les Roques de Dénia denuncien l’estat d’abandó del Castell
RedactaVeu / Dénia

El regidor de Bloc-Compromís de Dénia, Josep Crespo, ha denunciat l’abandó a què l’Ajuntament ha sotmés el Castell de Dénia i la mala imatge que dóna la ciutat per aquesta deixadesa.

Arran de la denúncia dels veïns del barri de les Roques a les xarxes socials, el grup municipal ha volgut queixar-se a l’equip de govern d’aquest abandonament, ja que, tal i com es mostra a les fotos, hi ha tanques que impedeixen gaudir del paisatge, cartells indicatius esborrats, i molta brutesa.

Crespo ha explicat que això “és fruit de la poca consideració que aquest equip de govern té per un dels emblemes més importants de la nostra ciutat, com és el Castell de Dénia”.

De fet, aquesta imatge s’ha donat just durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua, quan Dénia està plena de turistes.

“Si volem atraure turisme el primer que hem de fer és cuidar i mantenir els nostres tresors patrimonials, i el Castell de Dénia s’ha de cuidar de la mateixa manera que mantenim i netegem les nostres platges i els nostres carrers”, ha dit el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa