Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘Un pacte entre Compromís i Podem no afectaria el Govern perquè gaudeix de bona salut’
Europa Press / València.

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, aquest dilluns ha indicat que “un possible pacte entre Compromís i Podem per concórrer junts a les eleccions generals, en absolut afectaria el Govern autonòmic, ja que gaudeix de bona salut”.

Puig s’ha expressat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació abans de participar en l’acte de commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer, organitzat per la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars i Persones amb Alzheimer (Fevafa).

Preguntat per si una coalició entre Compromís i Podem afectaria el pacte de Govern entre PSPV i Compromís, el cap del Consell ho ha negat. “En absolut”, ha manifestat. En aquest sentit, ha indicat que és “una decisió que han de prendre els dos partits”, en referència a Compromís i Podem, i ha expressat el seu “respecte absolut” al procés.

Per a Ximo Puig, “siga quina siga” la decisió “el Govern valencià gaudeix de bona salut i treballarà en el que són les orientacions generals per a resoldre el finançament, la millora de l’estat de benestar a la Comunitat i el rescat a les persones, que ara també volem que siga un rescat a aquells que tenen dificultats fora de les nostres fronteres”, ha ressaltat.

Comparteix

Icona de pantalla completa