Èxit de la III Festa Estellés a Benigànim que tornà a omplir la plaça Major

Més de 160 persones homenatgen el poeta de Burjassot i Ovidi Montllor a la plaça Major en la “més nombrosa” de les edicions
21 setembre 2015 01:00h
RedactaVeu / València.
 
Des de fa 5 anys, i 3 a la plaça Major, el Col·lectiu Cultural El Ganxo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benigànim, és l’encarregat d’organitzar la Festa Estellés a la localitat de la Vall d’Albaida. Enguany va estar dedicada a homenatjar Ovidi Montllor i per això, es van recitar poemes tant del poeta de Burjassot com del cantant, poeta i escriptor alcoià.
 
Tot i que era complicat superar les dades d’assistència d’anys anteriors, la III Festa Estellés ha sigut la més nombrosa, ja que des de dijous s’havien esgotat els tiquets per al sopar. Més de 160 persones es van aplegar a la plaça Major en la cita per homenatjar Estellés i Ovidi Montllor.
 
El Ganxo encarava la festa d’enguany com una de les més especials, ja que ha sigut la primera vegada que s’homenatjava Ovidi Montllor, un dels artistes més importants que ha donat l’escena musical valenciana.
 
La festa va començar amb la inauguració de l’exposició sobre l’Ovidi ‘El pas del temps farà de nosaltres colors’ de Jordi Albinyana. En finalitzar, va ser el moment del sopar de baix braç, que amb totes les places venudes, fou un èxit.
 
El punt final el va posar el recital de poemes, on van participar membres de l’associació d’Amics de l’Art, de l’IEVA, l’Embolic, el Grup de danses Arrop i Tallaetes, l’alcalde de Llutxent Pep Estornell i membres del CC El Ganxo entre d’altres.
 
Des del Col·lectiu Cultural El Ganxo s’insistia que “s’ha de valorar que cada any aconseguim omplir la plaça Major per homenatjar Estellés i llegir poesia, i això no és gens fàcil”. També s’acabava la festa convocant per al 2016, on ja s’ha confirmat que tindrà lloc la IV Festa Estellés.


 
next