Diari La Veu del País Valencià
Arriba el Cinema Internacional de Merda de Sueca, on ‘la diversió està assegurada’
RedactaVeu / Sueca

El Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca acollirà les projeccions dels curts i llargmetratges entre el 21 i el 27 de setembre. El festival s’obrirà dilluns a les 18:00h amb la pel•lícula Don’t Speak d’Amadeu Artasona.

El CIM-Sueca ha triat 18 llargmetratges i 67 curts d’entre quasi un miler de treballs rebuts de pràcticament tot el món. Dels 18 llargmetratges 6 són estrenes a l’Estat espanyol i fins i tot hi ha un parell d’estrenes a Europa. A més, el CIM projectarà 19 treballs europeus de fora de l’estat, 16 americans i 7 del continent asiàtic. A més, des de l’organització indiquen que “l’últim dia del festival hi haurà una sessió sorpresa on pot passar qualsevol cosa, bona o mala”.

Com en les edicions anteriors, el festival aposta per donar cabuda a totes eixes produccions que per la seua temàtica o pels seus escassos mitjans tècnics, no són fàcils de projectar en altres certàmens. Els organitzadors del CIM asseguren que “encara que algunes d’aquestes pel•lícules no es poden qualificar com a bones, la diversió està assegurada, no només per la projecció, sinó per tot el que passa al pati de butaques”.

Enguany es repartiran 1.650 euros en premis. De fet, es premiaran els millors llargmetratges i curtmetratges, però també els pitjors, i a més el públic atorgarà la major part d’aquests premis amb la seua votació.

L’entrada no està recomanada per a menors de 13 anys i algunes sessions són per a majors de 18 anys. Però, si volen, la programació pot consultar-se a la web.

Comparteix

Icona de pantalla completa