Diari La Veu del País Valencià
Oltra descarta anar per lliure després de la negativa del Bloc a pactar amb Podemos

RedactaVeu / València.

Mònica Oltra, vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, descarta, “de moment”, anar per lliure després de la negativa del Bloc a pactar amb Podemos per a concórrer junts a les pròximes eleccions estatals.

Oltra, en una entrevista en ‘La Ventana Comunitat Valenciana’ de la Cadena SER, aposta ara per la cohesió entre les tres formacions (Bloc, Iniciativa i Els Verds) que integren Compromís.

Matisa així unes declaracions seues que deixaven la porta oberta al fet que els partits que formen part de la coalició no anaren plegats a les estatals, encara que mantingueren el projecte conjunt per al País Valencià.

Cal recordar que dilluns de matí a Alacant, Mònica Oltra manifestà als mitjans de comunicació que esperava que els partits que formen la coalició Compromís anaren “tots junts” a la convocatòria electoral del proper desembre, després que els militants del Bloc votaren en contra de sumar-se a la confluència amb Podem per a les estatals, però va insistir que la formació en altres ocasions ha anat per separat sense que haja perjudicat la coalició.

També va recordar que els diversos membres de la coalició, en determinades etapes, han anat pel seu costat, com en algunes eleccions europees anteriors, i Compromís “s’ha mantingut i ha seguit la seua marxa”.

Escoltar entrevista a Ràdio València ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa