Diari La Veu del País Valencià
El PP de Gandia planteja a C’s una moció de censura contra PSPV i Més Gandia
Europa Press / RedactaVeu / Gandia

Segons el PP local, la moció està ja “consensuada” i resta la signatura del dirigent de C’s Gandia, Ciro Palmer. No obstant açò, aquest últim ha desmentit que estiga negociant una moció de censura amb la direcció del seu partit i els populars, encara que assegura que membres del PP plantegen aquest fet amb el condicionant que ell mateix es convertisca en alcalde i Torró no estiga present en la composició del nou govern.

Segons fonts de Ciudadanos Gandia, la passada setmana el president del PP de Gandia, Arturo Torró, es va desplaçar a Barcelona amb altres dirigents populars per a tractar de negociar amb Ciudadanos una moció de censura a Gandia, mitjançant la qual, Ciro Palmer es convertiria en alcalde.

Palmer ha assenyalat que el que succeeix és que el seu partit “està suportant les pressions d’Arturo Torró, no ara, sinó des de fa tres mesos” i que la direcció de C’s a Barcelona li ha comunicat que, després de les eleccions catalanes del pròxim diumenge, estudiaran la situació de Gandia.

El líder de Ciudadanos a Gandia ha reiterat que ell farà “el que diga el seu partit i el que siga millor per a Gandia” i ha mostrat el seu malestar perquè considera que el PP està fent circular per la ciutat mentides entorn d’una suposada moció de censura.

En un comunicat, el PP de Gandia assegura que hi ha hagut una “mesa negociadora” entre C’s i la formació ‘popular’, de la qual va sorgir una moció de censura “consensuada” per a la qual “solament queda la signatura de Ciro Palmer”.

Torró ha “obstinat” la seua paraula en aquest tema i ha afirmat que va haver-hi “mesa de negociació composta per representants del Partit Popular i de Ciudadanos”. “Després de diverses trobades, es va consensuar la Moció de Censura. Amb aquest document, vaig realitzar el viatge a Barcelona per donar-li tràmit, per a sol·licitar el vistiplau, de les direccions d’àmbit superior de Ciudadanos, tant de la seua Direcció nacional, com de la Regional”, ha manifestat.

L’edil ‘popular’ ha avançat que se sent “legitimat i amb l’obligació moral, de defensar els interessos dels votants de centre-dreta, que van votar Ciudadanos i Partit Popular, i que desitgen un Govern de Gandia, d’acord amb el resultat electoral, per a impulsar una vertadera agenda reformista que dinamitze la ciutat”.

“Respecte profundament la decisió de Ciro Palmer, l’acta de regidor és seua, però ha d’entendre que, arribats a aquest punt tan avançat de la negociació, solament queda o signar, o declarar públicament el seu suport a un govern d’esquerres, el suport principal del qual són els radicals independentistes i antisistema”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa