Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Gandia es personarà en el procés judicial que investiga la trama Púnica
RedactaVeu / Gandia

La Junta de Govern celebrada ahir va aprovar per unanimitat que l’Ajuntament de Gandia es persone en el procés judicial que ha obert el jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco i que està investigant les relacions de l’anterior govern del PP i de l’aconseguidor de la trama “Cas Púnica”, Alejandro de Pedro, amb diverses administracions públiques entre les quals es troba l’Ajuntament de Gandia.

Jose Manuel Prieto, coportaveu del Govern, ha declarat que “aquest govern es persona per defensar, sobretot, els interessos de tota la ciutadania de Gandia davant les que ja són més que evidències notòries de com el PP de Gandia utilitzava els fons públics per a, suposadament, alleugerir l’import de les seues despeses de campanya electoral”, afegint que “el fet de personar-se ens permetrà aportar tota la informació que l’actual govern ha anat recopilant durant aquests primers 100 dies i posar-la a disposició de la Justícia”.

“El PP segueix sense donar explicacions clares de quina va ser la seua relació amb De Pedro i potser això explique el viatge a la desesperada de Torró a la seu de Ciudadanos per forçar una moció de censura. Aquests moviments ens demostren que el PP de Gandia està molt nerviós i l’únic que pretenen és amagar la seua relació amb Púnica perquè saben que aquest govern col·laborarà al 100% amb la Justícia” afirmà el coportaveu.

Prieto també es va preguntar ”quin problema té el PP de Gandia que aquest govern alce totes les catifes per descobrir, d’una vegada per totes, la caòtica gestió econòmica de la legislatura passada. L’intent d’una moció de censura boja només busca el blindatge judicial de Torró i del PP. Per ací no passarem ni com a govern ni com a institució”. “El senyor Torró no només vol protegir-se de la Justícia, vol tornar als dies de festes i de saraus que implicaven també, una nòmina de més de 200 endollats que ningú sap ben bé què feien en aquesta casa però que s’encarregaven d’augmentar la despesa en nòmines d’aquest Ajuntament”.

Prieto ha volgut recordar a l’anterior alcalde que “els vots que va obtenir el PSPV-PSOE i Més Gandia suposen 1.600 vots més dels que va aconseguir el PP”. I, per tant, “aquest govern és perfectament legítim”.

Comparteix

Icona de pantalla completa