L’associació Socarrats mamprèn l’octubre amb visites als castells de Xivert i Orpesa

Després d'uns mesos de descans, l’Associació Cultural Socarrats tornar a mamprendre la marxa habitual de l’entitat el pròxim mes d’o0ctubre amb un conjunt d’activitats entre les quals figuren visites guiades amb l’organització de mostres fotogràfiques, xerrades, conferències i excursions a punts d’interès de les comarques del Nord del País Valencià.
26 setembre 2015 01:00h
Cartell de les convocatòries.
RedactaVeu / Vila-real

Després d’haver iniciat la temporada amb una concentració de Seat 600, motos i cotxes clàssics celebrada a a principis de setembre, per al mes d'octubre ha preparat aquestes activitats:

Dia 2 d’octubre

A les 19 h, al local de l'associació, conferència: Introducció historicoconstructiva dels castells que visitaran diumenge dia 4. A les 20 h, al local de l'associació, inauguració de l'exposició d'obra gràfica de Carles Abad: "Quadern de camp".

Dia 4 d’octubre

Excursió guiada per Fermí Font i Joan Palmer per a visitar els castells de Xivert i d'Orpesa: amb el següent programa:

8.00 h. Sortida amb autobús de Vila-real (av. de França, davant del poliesportiu). 8.45 h. Arribada a Alcalà. 9.00 h. Eixida a peu per un sender cap al castell de Xivert (caminada de dificultat mitjana-baixa. Distància aprox. 5 km). 10.30 h. Arribada al castell. Esmorzar. 11:00 h. Visita del castell. 14:00 h. Arribada a Xivert i eixida cap a Orpesa per a dinar. 14.30 16.00 h. Dinar. 16.30 a 17.30 h. Visita del castell d’Orpesa. 18.30 h. Tornada a Vila-real.

Les inscripcions a aquesta excursió cal fer-les en acsocarrats@gmail.com (posant a l’assumpte “excursió Castells”). El preu del bus és de 10 euros i de 6 euros per als socis. Pel que fa el preu del restaurant –optatiu- és de 14 € (en Casa Teresa a la Ribera de Cabanes), si bé també hi ha la possibilitat d’entrepans.
 
Dia 6  d’octubre

A les 20 h, al local de l'associació, Club de Lectura: La banda de Berlín. Germans de sang, d'Ernst Haffner. A les 19.30 h, al local de l'associació: xarrada sobre la séquia Major. Conclusions del taller realitzat en el mes de juny, a càrrec de Neus Vilalta i Mariola Fortuño.


 
next