EUPV Gandia exigeix la dimissió dels regidors del PP Arturo Torró i Víctor Soler

La formació d’esquerres diu que l'actual portaveu del PP i el diputat i regidor de l'oposició “deixen el nom de la ciutat altra vegada en una situació lamentable” i qualifica de vergonyosa la situació actual a l’estar sent investigats per la Púnica
23 setembre 2015 01:00h
Diana Morant dóna a Arturo Torró la seua acreditació de regidor municipal.
RedactaVeu / Gandia
 
Segons EUPV, que demana responsabilitats al PP de Gandia per aquesta situació, “deixen una vegada més el nom de Gandia en la misèria moral dels polítics que no treballen pel bé dels ciutadans”. “És un dia trist per a la ciutat”, ha indicat Nahuel.

El col·lectiu d'esquerres demana que s'actue “amb la major contundència” per part del Partit Popular de Gandia així com per part de la resta de regidors amb la nova situació en la qual queda l'Ajuntament amb dos regidors imputats per corrupció.
 
Torró i Soler.

Esquerra Unida a més recorda que “sempre s'ha demanat la dimissió de qualsevol imputat siga del partit que siga”, i més si ho és per corrupció, com aquest cas. Per últim, demana a la ciutadania que continue reivindicant la dignitat a la política així com la màxima transparència possible en els qui gestionen els diners de tots els ciutadans.


El regidor d'EUPV Nahuel González.
 

 

next