Diari La Veu del País Valencià
CCOO consulta els centres educatius públics per fer un seguiment de la seua situació
RedactaVeu / València.

Després de les retallades iniciades en el 2010, el sindicat vol conèixer de primera mà com estan els centres educatius valencians i fer un seguiment de com segueixen afectant, en un context polític molt diferent al d’altres anys. Aquesta consulta pretén recollir dades com: variació en la plantilla respecte al curs passat, variació d’unitats, provisionalitat en la plantilla, estat del pagament en beques de menjador, transport escolar i despeses de funcionament, recursos per a atendre la diversitat, eliminació de línies en valencià, etc.

“Les reivindicacions de la FECCOOPV sempre emanen de mancances, deficiències o situacions reals. I així continuarà sent”. És per això que aquesta és una proposta que impulsen perquè “som un sindicat que vol promoure la participació, i que s’ocupa tant per les condicions laborals del professorat com de les condicions de l’escola pública”.

La consulta la llancen ara, una vegada posat en marxa el curs i quan, tant els equips directius com el professorat en general, ha pogut planificar el curs, “un curs que ha començat de forma menys precipitada que el passat” afegeixen. La FECCOOPV entén que és el moment de traslladar al nou govern les necessitats i carències derivades de les retallades que ha patit l’educació pública valenciana des de 2010. “Perquè la nostra aposta aquest curs és per construir el canvi social i educatiu, i aquest canvi cal que siga amb participació sindical i de la comunitat educativa” han conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa