Diari La Veu del País Valencià
Comença la VII Fira d’Agroecologia d’Almassora
RedactaVeu / Almassora

La VII Fira Agroecològica d’Almassora donarà començament aquest divendres 25, a les 20 hores, amb una xarrada sobre la importància de l’agricultura en una alimentació saludable, un aperitiu i una sessió de cinefòrum que tindran lloc en l’aula de formació del consistori.

Durant el dissabte i el diumenge la majoria de les activitats es realitzaran en la plaça Pere Cornell. El dissabte els veïns podran assistir a un taller d’elaboració de pa amb forners professionals a les 11 h., una exhibició de varietats locals, un intercanvi de llavors tradicionals (17.30h.) i una sessió de música i jocs en família per a acabar la jornada, al voltant de les 19h..

Per al diumenge a les 13 hores s’ha organitzat una degustació de tomaques ecològiques i un taller posterior perquè els assistents aprenguen a extraure les llavors, així com un taller sobre la construcció de caixes niu per a aus rapaces a partir de les cinc de la vesprada. El plat fort de la jornada se servirà a l’hora del menjar i serà una paella ecològica per a la qual els veïns hauran de reservar la seua ració en la mateixa fira.

Aquesta fira està organitzada pel Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Almassora amb la participació de la Xarxa d’Agroecologia de Castelló (XAC), la Colla Ecologista d’Almassora, les associacions Llavors d’Ací, Perifèries i Albar, el Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI) i la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa