Diari La Veu del País Valencià
Jorge Bellver, segon diputat del PP en les Corts imputat
Europa Press / RedactaVeu / València

L’instructor, segons publica Las Provincias i han confirmat fonts jurídiques, ha citat a declarar per al 28 d’octubre a partir de les 09.30 hores, als membres del consell d’administració que presumptament van autoritzar en 2004 el cobrament de sobresous per a l’expresident del Port, Rafael Aznar -que va ser cessat en el seu càrrec a la fi de juliol-, i altres directius de l’entitat.

Fonts judicials han confirmat que entre aqueixos imputats es troben Grau, Lobón i Bellver. No obstant açò, en ser aquest últim diputat en les Corts Valencianes en l’actualitat, el jutjat no podrà prendre-li declaració pel que haurà d’inhibir-se a favor del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià, competent en els casos amb aforats, o suspendre aqueixa compareixença de continuar endavant amb la recerca.

En el cas de Grau, -que juntament amb Bellver formava part del consell representant al consistori- va dimitir com a regidor de l’Ajuntament de València després de decidir l’Audiència de Palma que s’asseurà en el banc dels acusats pel ‘cas Nóos’. Les acusacions representades per PSPV i Manos Limpias demanen per a ell onze anys de presó pels contractes perquè l’Institut presidit pel Duc de Palma organitzara els ‘València Summit’.

Comparteix

Icona de pantalla completa