Diari La Veu del País Valencià
EUPV acorda participar en tots els processos de primàries d’Ara en Comú

RedactaVeu / València

En aquest sentit, la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha defensat durant la seua intervenció que “estem immersos en un procés de canvi polític i ens sembla fonamental propiciar candidatures d’unitat popular que siguen capaces d’arreplegar tot el que existeix al marge del bipartidisme clàssic i que ens permeta facilitar que es facen propostes de la gent per a la gent”.

Així mateix, ha apuntat que la formació d’esquerres, des de la màxima generositat, apostarà perquè la nostra prioritat és la confluència en la unitat popular. “Necessitem un gran canvi que òbriga una porta de futur per a tota la ciutat en el seu conjunt i, per açò, Ara en Comú ha de treballar per unir en una gran candidatura plural i unitària a tot el conjunt de l’esquerra, en cas contrari eixirà guanyant de nou el bipartidisme. Amb aquesta voluntat de canvi és en la que estem treballant”.

D’altra banda, Sanz també ha posat en relleu el gran treball realitzat per Ricardo Sixto en el Congrés dels Diputats durant la legislatura que és a punt de finalitzar. “Ha realitzat fins hui vora 800 intervencions parlamentàries en diversos òrgans i de temes tan importants com la reforma de l’Estatut de la Comunitat Valenciana, l’infrafinançament del País Valencià, la llei de seguretat ciutadana o el tancament de RTVV, entre molts altres. En definitiva, ha representat la veu de l’esquerra valenciana a Madrid”.

Comparteix

Icona de pantalla completa