Diari La Veu del País Valencià
La UV i Michelin llancen una campanya per a conscienciar als joves en seguretat vial
RedactaVeu / València
La iniciativa és fruit de la col·laboració entre la Universitat de València i Michelin, a través de l’Institut Universitari de Trànsit i Seguretat Vial (INTRAS), i en col·laboració amb la Fundació Espanyola per a la Seguretat Vial (FESVIAL).
La Vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Maria Vicenta Mestre, i el director de Comunicació i Responsabilitat Social de Michelin, Félix Sanchidrián San Frutos, presentaran el Pla de Seguretat Vial dimarts 29 de setembre, a les 12 hores, a les instal·lacions situades en el pàrquing d’alumnes del Campus dels Tarongers (carrer Ramon Llull) enfront de la biblioteca d’Educació. A l’acte assistiran també la cap provincial de Trànsit de València, María Dolores Pérez; el tinent coronel de la Guàrdia Civil Cap del Sector de Trànsit de la Comunitat Valenciana, Javier Ferragut; la secretària de l’INTRAS, Constanza Calatayud; i el catedràtic de Seguretat Vial i president de la Fundació Espanyola per a la Seguretat Vial (FESVIAL), Luis Montoro.
Amb consells i informacions bàsiques per a una conducció responsable, la Universitat i Michelin volen que els joves prenguen consciència sobre el perill que suposen en carretera factors com la velocitat, el no usar els sistemes de retenció adequats, la utilització indeguda del telèfon mòbil o el consum d’alcohol.
A més dels beneficis d’assumir els principis d’una conducció responsable i la importància del compliment de les normes de trànsit, els qui participen en almenys tres de les activitats del Pla Jove de Seguretat Vial de Michelin, entraran en el sorteig del pagament del cost de la seua matrícula universitària de l’any en curs (màxim de 2.000 euros), amb només emplenar el Passaport de Seguretat, que se’ls lliurarà durant les proves.
Les carpes romandran obertes del 29 de setembre al 2 d’octubre en el Campus dels Tarongers, i del 5 al 7 d’octubre en el Campus de Burjassot-Paterna, de 10 a 18 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa