Marzà puntualitza: ‘En cap moment he parlat de rebaremació dels interins’

Marzà fa una crida a la tranquil·litat
30 setembre 2015 01:00h
RedactaVeu / EP / València

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha recalcat que, quan s'ha referit a la voluntat d'aconseguir un nou acord de professorat interí, "en cap moment he parlat de rebaremació de les borses de treball” i ha assenyalat que “eixos docents poden estar molt tranquils".

Marzà avança dimarts, durant la seua compareixença en la Comissió d'Educació de les Corts Valencianes, que el seu departament treballarà aquest curs en un nou acord d'interins consensuat amb els sindicats i que "busque l'equilibri entre la nota en la fase de concurs-oposició i l'antiguitat en les borses docents”, tal i com vam informar ahir.

Hores després, el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV-Iv) advertia, a través d'un comunicat del qual també va informar La Veu, que "mobilitzarà el professorat interí si tira endavant un nou acord per a aquest col·lectiu que contemple la rebaremació de les borses de treball, una possibilitat que, al seu entendre, podria quedar oberta".

No obstant això, des del departament afectat han subratllat a Europa Press que això és una "interpretació de les paraules del titular d'Educació, que no ha parlat en cap moment de rebaremació”, han insistit.

"Els docents interins poden estar molt tranquils", ha garantit Marzà, que ha assenyalat que del que s'ha parlat és d'un "futur acord entre les parts".


 
next