Diari La Veu del País Valencià
L’assassí de Guillem Agulló reclama les armes que li van incautar a l’Operació Panzer
Racó Català

10 anys després de ser detingut per associació il·lícita i tinença d’armes, ara Cuevas reclama les armes, utensilis i objectes de simbologia nazi i militar que li van inacutar. Amb ell ja són tres els membres de la banda nazi Frente Antisistema que ho han reclamat després que l’Audiència Provincial de València considerés nul·les les escoltes telefòniques que va presentar la fiscalia i fossin absolts el juliol del 2014.

Una pistola, una destral de doble full o una bola amb punxes, entre la llista de Cuevas

Entre tot allò que se li va incautar a l’assassí de Guillem Agulló durant l’Operació Panzer s’hi podia trobar una col·lecció de navalles i armes prohibides i il·legals, com punys americans model ‘panzer’, fabricats per ell mateix i comercialitzats per l’organització FAS. Ara Cuevas reclama que se li retorni una pistola simulada, un puny americà, una daga-punyal, un matxet, una destral de grans dimensions i doble fulla, una massa o una bola metàl·lica amb punxes, entre d’altres.

L’Acció Popular contra la Impunitat (APCI), que exerceix d’acusació particular contra els nazis, considera que el llistat de peticions és “un acte de ‘xuleria’ i desafiament a la ciutadania i humiliació a la democràcia després de la seva sorprenent absolució”.

L’APCI també considera que es mostren orgullosos de la seva condició de nazis després de ser absolts “tot i les proves evidents del seu activisme en grups d’ideologia nacionalsocialista, especialment violents”.

Comparteix

Icona de pantalla completa