‘El camí del sistema comunicatiu al PV passa per una RTVV en valencià i mitjans més potents'

Ximo Puig aposta per tornar a reclamar com a "necessària" una ràdio televisió pública i en valencià, però també per comptar amb un “ecosistema” de mitjans “més potent”
1 octubre 2015 01:00h
Ximo Puig.
RedactaVeu / EP / València.

En declaracions als mitjans durant la seua assistència a la presa de possessió del nou president de l'Autoritat Portuària d'Alacant, el cap de l'executiu del País Valencià, el socialista Ximo Puig, ha indicat  que "el camí, fins i tot més que la RTVV, que és necessària, és tenir un ecosistema informatiu de Comunitat amb més mitjans, amb major potència i amb major capacitat de generar civisme, convivència i participació".

A més, qüestionat pels primers cent dies del nou Consell, el 'president' ha manifestat que s'ha intentat "recuperar el pols de la Generalitat" amb mesures socials "concretes" i de "regeneració democràtica" i ha posat com a exemple la reparació a les víctimes del metro.
Puig ha considerat que és "un inici esperançador" amb les mires posades en el finançament a través del diàleg. Així ha assenyalat que el pròxim 9 d'Octubre, Diada del País Valencià, serà el de la "unitat i del canvi" per a "cosir” l'autonomia.


next