Diari La Veu del País Valencià
ACPV i Euskatzaleok València signen un conveni de col·laboració
RedactaVeu / València.

El dijous passat, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, es va produir la signatura d’un conveni de col·laboració entre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Euskal Etxea (la casa basca) de València. El document signat ha estat certificat per Toni Gisbert d’ACPV i de David Cebrian president d’Euskaltzaleok València.

Durant l’acte els assistents allà reunits també van poder assistir a la presentació del llibre Gaudir de la llengua (Goza Daiteke Gehiago, en basc)a càrrec del seu autor Karmelo Ayesta. A més, l’acte va comptar amb la participació de Ferran Suay d’ACPV i Gemma Sanginès com a secretària d’Euskaltzaleox València i traductora al català del llibre.

Karmelo Ayesta durant la presentació. Foto: Prats i Camps

Karmelo, que va fer la presentació íntegrament en català, va parlar dels eixos per a convertir-se en un parlant complet: l’assertivitat, la integritat i la motivació. Finalment, va fer evident els paral·lelismes entre la situació, les actituds, les conductes observables i els prejudicis o estereotips dels parlants euskalduns i catalans.

Comparteix

Icona de pantalla completa