Diari La Veu del País Valencià
La Universitat de València organitza a Llíria unes jornades sobre medi ambient
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llíria oferiran unes jornades sobre ‘Educació i Formació en Medi Ambient i Sostenibilitat’ que se celebraran del 23 al 25 d’abril a la capital de Camp de Túria. La iniciativa s’emmarca dins la línia de col·laboració que mantenen les dos entitats per dur a terme activitats acadèmiques al municipi.

El Conservatori de Llíria acollirà tres conferències a càrrec de professors de la Universitat de de València, que versaran sobre els Reptes i oportunitats en la gestió d’emissions i residus, L’educació ambiental com a eix del canvi cap a la sostenibilitat, i Sostenibilitat i participació.

Les jornades estan dirigides a tota la comunitat docent i investigadora i professionals del sector mediambiental, però també a la ciutadania en general perquè es pretén conscienciar la societat sobre la importància d’aquestes qüestions. La matrícula és gratuïta i els interessats es poden inscriure a través de l’adreça Web http://projeccio.uv.es/jornada-uv-lliria-2013. A més, la Universitat lliurarà un certificat per l’assistència a les sessions.
>

El medi ambient : Pràctiques per aprendre i conscienciar – TV3

Comparteix

Icona de pantalla completa