'Cartes a l’Ovidi’, paraules i pentagrames del País Valencià. Vídeo

El passat dissabte 3 d’octubre es va celebrar al Teatre ‘Don Enrique’ de Carcaixent l’espectacle d’Albert Bertomeu i David Vidal ‘Cartes a l’Ovidi’ un projecte que barreja les experiències i sensacions personals dels autors amb la labor cultural i política d’Ovidi Montllor.
5 octubre 2015 01:00h
Sergi Moyano / Carcaixent

Aquest, és l’any Ovidi Montllor, on es commemora el vintè aniversari de les seues ‘vacances’. Per part de la Generalitat Valenciana encara no se li ha atorgat cap mena d’homenatge o distinció a l’artista alcoià, però des de les associacions i entitats del País Valencià se li està fent un reconeixement cultural i lingüístic, que tan de bo algun dia arribe a totes les institucions valencianes.

L’acte fou organitzat pel Festival Invers, un festival que organitza any rere any actes culturals alternatius, els quals tenen bastant acollida de gent. També hi va col·laborar l’organització de les FACA (Festes Alternatives de Carcaixent).

Tot i que l’espectacle no fou organitzat pel govern carcaixentí, d’entre el públic hi va haver presència de membres de l’Ajuntament de Carcaixent, com Rosa Nicolau, regidora de Festes, Lourdes Castelló, regidora de Cultura i Educació, i Ivan Martí, diputat provincial de Compromís i membre de l’equip de govern.

Aquest espectacle és una mescla entre la rapsòdia i la música, barrejat amb sentiments, cordes, notes, paraules... Si teniu oportunitat, aneu i gaudiu!

 

Bertomeu i Vidal homenatgen Ovidi

La Veu del País Valencià
 
 
 
 
next