Diari La Veu del País Valencià
Intersindical no assistirà als actes institucionals del 9 d’Octubre
L. Part / València

Per a Intersindical Valenciana “no existeix cap motiu per a no haver-nos convocat a la signatura de l’acte” ja que “el criteri de representativitat que alguns addueixen per vetar la nostra presència no s’ha aplicat a partits que no estan presents a les Corts Valencianes ni a altres entitats que han estat en el Palau de la Generalitat”.

Des del Sindicat es “lamenta” que un govern progressista o partits polítics que defensen la rebaixa de les tanques electorals “marginen” entitats valencianes que han treballat de valent per acabar amb la discriminació de les valencianes i valencians. “La nostra exclusió, i la d’altres entitats valencianes, va en detriment del País, de les valencianes i valencians i a favor del “bisindicalisme institucionalitzat”, assegura Intersindical en un comunicat fet públic aquest dimecres dia 7.

Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana “es critica el govern per aquesta marginació (PSPV- Compromís)” i anuncia que no assistirà als actes institucionals del 9 d’octubre que tindran lloc en un Palau, on, a més a més i segons denuncia, “hui se’ns ha negat l’entrada”.

Comparteix

Icona de pantalla completa