Diari La Veu del País Valencià
Una plataforma de dretes recull signatures per prohibir Xavi Castillo actuar a Banyeres

ARAMULTIMÈDIA / Alcoi

La plataforma d’activisme web HazteOir.org està recollint signatures per evitar que Castillo i el seu equip Pot de Plom actuen a Banyeres de Mariola el proper 7 d’abril, contractats pels alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Professor Manuel Broseta per finançar el seu viatges d’estudis.

En el text on s’argumenta la denúncia s’ataca durament a Xavi Castillo, fins el punt d’esmentar-lo com a “aquest element del feridor escenari de blasfèmies i injúries anticatòliques”.

A més, critiquen igualment el Govern local de Banyeres, del Partit Popular, per donar suport a l’esdeveniment i per cedir un espai públic per a la seua celebració. També l’Ajuntament (governat pel PP amb majoria més que absoluta) els ha cedit el Teatre Principal de la localitat.

Durant unes setmanes va estar dubtant sobre la conveniència o no de cedir-los local municipal, però finalment, potser per por o complex a enfrontar-se als banderers del “políticament correcte” o a saber perquè, han consentit”, han dit respecte al suport de l’Ajuntament.

>

Xavi Castillo – Casting seminaristes

Comparteix

Icona de pantalla completa