Diari La Veu del País Valencià
La Societat Catalana de Comunicació es presenta a València
RedactaVeu / València

Amb motiu d’aquesta presentació, la Societat Catalana de Comunicació (SCC) ha organitzat una jornada amb dues vessants.

D’una banda, al matí se celebraran dues activitats de caràcter acadèmic.

A partir de les 11.00 hores, el periodista i professor de la UV Francesc T. Martínez Sanchis pronunciarà la conferència ‘La llengua en els mitjans de comunicació valencians’. Posteriorment, a partir de les 12.30, la secretària de la SCC, Magda Sellés, moderarà la taula rodona ‘Una mirada a la recerca en comunicació al País Valencià’ en la qual hi participaran els professors universitaris Juan José Bas (CEU-UCH), Mar Iglesias (UA), Francesc Martínez Gallego (UV), José Javier Marzal (UJI) i Rafael Xambó (UV).

A la vesprada, a la Sala de Juntes César Simón, i a partir de les 18.00 hores, es farà l’acte oficial de presentació de la Societat Catalana de Comunicació en el qual hi intervindran el vicepresident de la SCC, Sergi Cortiñas, el delegat a València de l’IEC, Juli Peretó. Tancarà l’acte el president de la Societat Catalana de Comunicació, Jordi Berrio.

Revistes ‘Comunicació’ i ‘Periodística’

A més de diverses activitats de caràcter acadèmic, la Societat publica periòdicament la revista Comunicació: revista de recerca i d’anàlisi, abans Treballs de Comunicació, i la revista Periodística, que es fa amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra, així com les actes d’alguns congressos, com ara de cinema i de premsa, o monogràfics i estudis.

Comparteix

Icona de pantalla completa