Diari La Veu del País Valencià
Cardenal Cañizares: ‘Aquesta invasió d’emigrants i de refugiats és tan bona com la pinten?’

RedactaVeu / EP / València.

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, s’ha preguntat aquest dimecres, durant un desdejuni informatiu si “la invasió d’emigrants i de refugiats és tan bona com la pinten”. “Aquesta invasió d’emigrants i de refugiats és tan bona com la pinten?; on quedarà Europa d’ací a uns anys?”, s’ha qüestionat el purpurat en el desdejuni Informatiu del Fòrum Europa. Tribuna Mediterrània, en ser preguntat per si creu que en l’ajuda als refugiats hi ha més “gestos i propaganda” que fets.

Sobre aquest tema, ha afirmat que a voltes sembla que hi haja “més fets i propaganda” però també ha afirmat que hi ha “molta realitat viva que s’està duent a terme de manera prudent”.

“Qui està darrere de tot açò?”

Al seu entendre, amb “el que ve ara no es pot jugar” perquè “no es pot jugar amb la història ni amb la identitat dels pobles”.

D’aquesta manera, ha demanat “lucidesa” i veure “qui està darrere de tot açò”.” Vénen simplement perquè són perseguits?”, ha manifestat Cañizares, qui ha replicat que “molt pocs ho són”.

“Siguem lúcids i no deixem passar tot perquè hui pot ser una cosa que queda molt bé, però que realment és el cavall de Troia dins de les societats europees i en concret l’espanyola”, ha recalcat.

Antonio Cañizares, aquest dimecres al Fòrum Europa. Foto. EP.

Comparteix

Icona de pantalla completa