Diari La Veu del País Valencià
D’Alacant al centre d’Europa en vol directe

RedactaVeu / EP / València.

D’Alacant al centre d’Europa en vol directe. La companyia aèria de baix cost Ryanair ha anunciat aquesta setmana la incorporació de cinc noves rutes des de l’aeroport Alacant-Elx a Berlín, Roma, Copenhaguen, Hamburg i Newcastle per a l’estiu de 2016. També afegirà freqüències addicionals en els vols a Birmingham, Bristol, Dublín, Edimburg, Gdansk, Cracòvia, Leeds, Manchester i Milà.

Així, Ryanair incorporarà a les 43 connexions actuals altres cinc aquest estiu, per la qual cosa oferirà un total de 48 rutes amb 264 vols setmanals. D’aquesta manera, la companyia estima que aconseguirà un total de 3,5 milions de passatgers anuals, la qual cosa suposarà un creixement del 15 per cent de viatgers. Segons la companyia, aquestes xifres ajudaran a mantenir 2.600 llocs de treball en l’aeroport d’Alacant ja que estima que per cada milió de passatgers, “s’asseguren 750 llocs de treball en un aeroport”.

Des de Ryanair, Jose Espartero comenta que l’aerolínia segueix apostant per Alacant des que en 2007 realitzara el seu primer vol. “Seguim apostant pel creixement a Alacant i esperem poder fer-ho encara més en el futur, gràcies a la nostra combinació de tarifes baixes i el nostre programa ‘Sempre Millorant’ per a millorar l’experiència dels nostres clients”, afirma.

D’altra banda, la segona fase del programa ‘Sempre Millorant’ inclourà una “renovada” pàgina web, una nova aplicació mòbil, interiors de cabina reformats i el redisseny de nous uniformes, així com la millora dels menús a bord.

La nova pàgina web inclourà la possibilitat de “bloquejar el preu”, rebre informació de destinacions proporcionada per clients reals, menús millorats i nous uniformes i interiors de cabina. A més de “nombroses novetats per a presentar durant el tercer any del programa “Sempre Millorant” per a seguir oferint “molt més que les tarifes més baixes”.

Per a celebrar el llançament del calendari d’estiu 2016 a Alacant, la companyia ha posat a la venda 100.000 seients per a volar en tota la xarxa europea. Aquests bitllets estaran disponibles per a la seua reserva fins a la mitjanit del dilluns 19 d’octubre, a través de la pàgina web, ‘www.ryanair.com’.

Comparteix

Icona de pantalla completa