Diari La Veu del País Valencià
Puig incorpora a la seua executiva a Ferran Gadea o Jorge Rodríguez i Alarte al Senat
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, durant la seua intervenció ha anunciat la remodelació de l’executiva nacional del partit que, de la mateixa forma, ha rebut el suport del comitè. Segons ha explicat “es tracta de reforçar aquest òrgan en un moment en el qual el partit és més important que mai”, ha puntualitzat.

D’aquesta forma, s’han designat quinze nous secretaris/es d’àrea entre els quals cal destacar la creació de set noves secretaries. Entre les noves àrees cal citar la secretaria de reformes Democràtiques i Transparència al capdavant de la qual estarà Artemi Rallo; la de Sectors Productius i Ocupació amb Ana Botella; Indústries Culturals amb Ferran Gadea; Bandes de Música amb Pedro Vicente Alama; Esports, Jeannette Segarra; Medi ambient i Sostenibilitat, Adolf Sanmartín i Desenvolupament Rural amb Luisa Alama.

La resta de noves incorporacions són la de Miguel Soler a la sotssecretaria Executiva; Jorge Rodríguez que s’encarregarà de les relacions amb les Diputacions; Concha Andrés de Polítiques Socials; Juan José Moragues d’Infraestructures, Habitatge i Aigua; Inma Sánchez en Educació; Yolanda Porcar en Universitats; Regina Campos en Agricultura; i Mobilització i Dinamització, Toñi Serna.

Segons ha explicat Puig amb aquestes noves incorporacions es pretén incorporar “altres perfils amb una major disponibilitat i que no tinguen cap responsabilitat dins del Govern”. Per tant, passen a ser vocals de l’executiva Anaïs Menguzzatto, Antonio Bernabé, Francesc Signes, María José Salvador, Zulima Pérez, Rocío Briones, Federico Buyolo i Francisco Rodríguez Mulero.

Una altra de les iniciatives proposada ha sigut l’entrada en l’Executiva, encara que sense cap responsabilitat d’àrea, als alcaldes de les principals ciutats com és el cas de Gabriel Echávarri per Alacant (Amparo Marco ja és membre de l’Executiva); així com el portaveu de la Diputació d’Alacant, José Chulvi, i el portaveu de la Diputació de Castelló, José Benlloch.

Candidatures

La candidatura del PSPV per la circumscripció de València per al Congrés dels Diputats estarà encapçalada per Ana Botella, seguida de José Luís Ábalos Meco, María Such Palomares o Ciprià Ciscar Casaven.

En el cas del Senat la candidatura estarà encapçalada per l’exsecretari general del PSPV, Jorge Alarte Gorbe, seguit de Josefa Andrés Barea i Robert Martínez Sanchís.

Per la circumscripció d’Alacant la llista l’encapçalarà Julián López, seguit de Patrícia Blanquer Alcaraz i Herick Campos.

Per al Senat, Encarna Llinares Cuesta, Tere Macia Milla i Pedro Boix Giménez.

I finalment per la circumscripció de Castelló serà Artemi Rallo Lombarte qui encapçale la llista seguit de Susana Ros, Juan Miguel Salvador, Ruth Sanz, Salvador hugo i de suplents María Jiménez, Javier Ménez i Lorena Maure.

En el primer lloc per al Senat estarà, Pep Lluís Grau, seguit de Rocío Ibáñez.

Comparteix

Icona de pantalla completa