Facebook t'avisarà si estàs sent espiat per alguna agència governamental

“Fem açò perquè aquest tipus d'atacs tendeixen a ser més avançats i perillosos que uns altres, i encoratgem encaridament la gent afectada al fet que prenga les decisions necessàries per a assegurar els seus comptes en línia”
25 octubre 2015 01:00h

RedactaVeu / EP / València / Madrid.

Facebook ha anunciat que, a partir d'ara, als usuaris els arribarà una notificació quan el seu compte estiga sent espiat o sota vigilància d'alguna organització governamental. La nova mesura ha sigut explicada pel mateix director de seguretat de la companyia, Alex Stamos, qui afirma que és per a protegir els usuaris i els seus comptes de possibles activitats malicioses.

“Encara que nosaltres sempre hem pres mesures per a assegurar els comptes que creiem que han sigut compromesos, hem decidit mostrar aquest advertiment addicional si tenim una forta sospita que l'atac provinga d'un govern o quelcom relacionat”, es pot llegir en un comunicat oficial compartit en Facebook.

“Fem açò perquè aquest tipus d'atacs tendeixen a ser més avançats i perillosos que uns altres, i encoratgem encaridament la gent afectada al fet que prenga les decisions necessàries per a assegurar els seus comptes en línia”, afig l'escrit.
 

La mesura pot avisar l'usuari d'una possible entrada de “malware” en els seus dispositius. 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next