Diari La Veu del País Valencià
Dues emprenedores valencianes creen un programa per a redescobrir el talent femení
RedactaVeu / EP / València

Es tracta d’una “oportunitat única” a València per a “mares amb inquietud professional, treballadores en actiu però amb poc temps per a seguir aprenent, persones cercant un nou rumb o reciclant-se professionalment, així com totes les emprenedores que vulguen convertir la seua passió en la seua professió i sentir-se realitzades”, han explicat.

‘Inspirades’ sorgeix amb el principal objectiu de redescobrir i impulsar el talent femení. La idea va nàixer de les mares dels ‘Chiquiemprendedores’, que van ser les primeres a demanar-los formació i tallers per a elles, ha afirmat Ana Carrau.

“Ser mare sembla abocar a moltes d’elles a renunciar a una vida professional plena. Hi ha dones valentes que l’única cosa que necessiten és una guia pràctica per a no perdre’s gens i emprendre, intraemprendre o, simplement, complir algun somni”, ha comentat Ana Carrau.

En aquest curs s’oferiran “eines útils” i “dosis d’il·lusió i passió”. “Bolquem la nostra experiència i la de molts altres professionals en un format pràctic i molt fàcil de digerir, on les alumnes tenen molt a aportar”, ha ressaltat.

Eines pràctiques

Inspirades‘ cobreix les necessitats que pot tenir una dona en les diferents etapes de la seua vida, des de tenir una idea, fins a voler reciclar-se professionalment. “Donar un gir a la teua vida professional i començar des de zero és molt dur, per aquest motiu hem creat una formació que acompanya les dones i les dota de coneixements i eines pràctiques necessàries per a emprendre el camí cap a l’excel·lència professional”, ha assegurat Celia Domínguez.

“El mercat laboral actual ens exigeix ser cada dia més competents i saber vendre’ns, és per açò que entrenarem les dones en habilitats”, ha comentat.

‘Inspirades’ és un curs pràctic i “molt ric en continguts” que es desenvoluparà els dimarts a partir de les 17.00 hores. Està dividit en cinc mòduls, de manera que cada persona puga escollir l’àrea o àrees que més li interesse actualitzar.

El programa es recolza a més en un elenc de professionals especialistes en els seus camps que oferiran diverses masterclass aportant la seua experiència i saber fer, així com casos reals. Compta, a més, amb continguts extra a través dels quals les alumnes podran iniciar-se en altres matèries.

El recentment inaugurat centre d’innovació i emprendiment ‘ValenciaLab’ és el lloc escollit per a “Inspirades”, on es realitzaran en paral·lel a les classes diversos tallers per als xiquets de la mà de ‘Chiquiemprendedores’. De moment, s’han sumat a aquesta iniciativa com a col·laboradors AJEV i ValenciaLab.

Comparteix

Icona de pantalla completa