Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘Perquè les bases voten pacte Podemos, primer ha d’haver-hi acord en l’Executiva’
RedactaVeu / València

La líder d’Iniciativa de Poble Valencià ha destacat que la votació serà “d’acord a les nostres normes” i ha assenyalat que “perquè hi haja una votació en el Consell General primer ha d’haver-hi un acord en l’Executiva”. Oltra s’ha expressat en aquests termes en declaracions als periodistes en els passadissos de les Corts en ser preguntada per les declaracions de l’altre portaveu de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, en les quals ha dit que seran les assemblees de la coalició les encarregades de decidir sobre un possible pacte electoral amb el partit de Pablo Iglesias, al no haver-se aconseguit cap acord en el si de l’Executiva.

Preguntada per les declaracions de Morera, ha indicat que el líder del Bloc és “molt solvent a l’hora de saber-se les normes i coneix igual que jo que ha d’arribar al Consell General una proposta de l’Executiva”.

Oltra, “esperançadaamb un pacte amb Podemos ja que “hi ha temps”

Mònica Oltra s’ha mostrat “esperançada” i confia que hi haurà pacte amb Podemos. “Encara tenim temps”, ha dit i ha destacat que en Compromís tenen “experiència en arribar a un acord en l’últim minut, com els advocats que presenten tot en l’últim minut perquè l’endemà no ho accepten”.

“En Compromís funcionem igual, apurem els terminis”, ha dit Oltra, qui ha insistit que “mentre hi haja termini seguirem dialogant, com hem fet sempre i sempre ‘in extremis’ hem arribat a un acord que ens ha fet més fort i ens ha permès anar avançat”. “Mentre hi haja termini estic esperançada com sempre”, ha ressaltat.

Comparteix

Icona de pantalla completa