Oltra replica a Moragues: ‘Els ploramiques estan en un altre costat, no en el Consell’

21 octubre 2015 01:00h
Europa press / València.

La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, ha replicat aquest dimecres el delegat del Govern al País Valencià, Juan Carlos Moragues, que "els ploramiques estan en un altre costat, però per descomptat no en el Govern valencià”.

Oltra s'ha expressat en aquests termes en declaracions als periodistes en els passadissos de les Corts, preguntada per les paraules de Moragues qui ha considerat, respecte a les crítiques del Consell per la paga extra de 2012 a funcionaris, que el valencià és "un govern de ‘planyideres’ que no para de queixar-se". Segons el delegat, "ens trobem sempre en un escenari de plor i lament".

La consellera ha assenyalat que el terme " ’planyidera’ no és molt correcte des del punt de vista de la igualtat”. En qualsevol cas, ha destacat que "nosaltres estem treballant amb alegria i la gent cada vegada està més contenta amb el nou Govern". "Els ploramiques estan en un altre costat, però per descomptat no en el Govern", ha postil·lat.


 
next