Diari La Veu del País Valencià
Rajoy rebrà ‘in extremis’ Puig el 2 de novembre
RedactaVeu / EP / València.

El president espanyol, Mariano Rajoy, rebrà el president de la Generalitat, Ximo Puig el proper dilluns, 2 de novembre, a les 17:00h a Madrid, segons han informat fonts del Palau de la Generalitat.

Des de la Moncloa telefonaren ahir de vesprada al Palau per convocar la trobada, la qual Puig aprofitarà per traslladar els problemes dels valencians, així com les necessitats i exigències.

Aquesta trobada es produirà després que Puig haguera avisat que aniria als tribunals si Rajoy no el rebia per parlar, entre altres assumptes, de finançament.

Puig duu des de juny intentant reunir-se amb Rajoy i li ha enviat diferents cartes, una d’elles amb data de 30 de juny, poc després d’arribar a la Generalitat, i una altra el dia 21 de setembre, en la qual plantejava col·laborar en l’acollida de refugiats que fugien de la guerra de Síria. Des de Moncloa no va haver cap resposta

Si no el convocava Rajoy a una reunió, Puig avançà que aniria als tribunals “perquè no podia esperar més”. “Ja no hi ha més temps, no es pot perdre més temps”, digué fa uns dies Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa