Diari La Veu del País Valencià
L’executiva de VerdsEquo, a favor del pacte de Compromís amb Podem

RedactaVeu / València.

“A falta de la ratificació per part de la nostra militància, el Consell Executiu de VerdsEquo del País Valencià considera que la proposta d’acord amb Podem, oberta a altres formacions polítiques, és positiva i molt generosa per a totes les parts, al contemplar les reclamacions que des de Compromís es van demanar per poder establir el pacte, com era la possibilitat de tindre un grup parlamentari propi, encapçalar la junta de portaveus i aconseguir un repartiment equitatiu de les llistes electorals per assegurar que totes les sensibilitats estiguen representades”, asseguren en un comunicat.

Julià Álvaro, coportaveu de l’organització, ha defensat l’oportunitat de l’acord com “la millor manera d’aconseguir un canvií polític a l’estat espanyol al servei dels interessos de totes les persones que viuen al Pais Valencià”.

En aquest sentit, ha defensat que “no pot ser que els prejudicis ens separen del nostre camí, que sempre ha sigut de suma i que aquesta vegada ens pot portar a ser protagonistes del canvi de model polític, econòmic i territorial a l’estat espanyol”.

Per a VerdsEquo “la proposta d’acord amb Podem, que es sotmetrà a referèndum entre tots el afiliats de l’organització una vegada es concreten els seus terminis definitius, és una oportunitat única per aconseguir un grup parlamentari propi d’obediència estrictament valenciana, que trenque amb el tradicional bipartidisme al País Valencià”. En paraules del coportaveu, “no podem desaprofitar l’ocasió de tindre Joan Baldoví al front d’un grup parlamentari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa